Ung kvinna skadad av lågt hängande kabel i Pattaya, uppmanar tjänstemän att vidta åtgärder

Pattaya —

  En kvinnlig bilist uppmanade Pattaya-tjänstemän att göra något åt ​​en lågt hängande kabel som hon körde in i när hon körde hem på natten igår, den 25 december.

Kvinnan, 27-åriga Kritsana Yensuk, berättade för The Pattaya News att hon fastnade i ansiktet av en lågt hängande kabel i korsningen i Naklua-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi. Olyckan som Kritsana sa hade skadat hennes vänstra öga inträffade runt 7:30 när hon körde hem från jobbet.

Kritsana var anställd på en restaurang i Pattaya. Hon sa att hon körde sin motorcykel hem på den vägen varje dag. Vägen var ganska mörk, men som tur var körde hon inte i hög hastighet. Kritsana tillade att hennes motorcykel välte in i motsatt körfält när hon fångades av en kabel. Om det hade stått en bil i motsatt körfält hade hon kraschat och fått större skador, konstaterade Kritsana.

Av oro för att andra förare skulle råka ut för samma olycka tog offret bort kabeln från gatan och lindade den runt en närliggande elstolpe. Hon sa att hon ville att relevanta myndigheter skulle bli av med alla farliga lågt hängande kablar eftersom de kan orsaka mycket värre skador på andra.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.