Pattaya Beach hyllades som näst mest populära stranden i världen bland TikTokers

Pattaya —

Pattaya Beach har tagit sig till den näst mest populära stranden i världen på TikTokers lista efter att ha fått över 128.5 miljoner visningar på TikTok, enligt en studie av Destination 2.

Den senaste studien av Destination 2, ett lyxreseföretag i Storbritannien, visar att den mest populära stranden baserad på TikTok-hashtags och vyer är Bondi Beach, känd för surfing, i Australien, efter att den har fått mer än 445.8 miljoner visningar.

Den näst mest populära stranden kan dock komma som en överraskning eftersom den faller till Thailands Pattaya Beach, en vacker badortsstad, som har fått 128.5 miljoner visningar på TikTok, enligt studien.

Pattaya Beach har rankats långt över andra stränder som Nha Trang Beach i Vietnam med 64.6 miljoner visningar, Waikiki Beach (5:a) i USA med 43.7 miljoner visningar, eller JBR Beach (6:a) i Dubai med 30.3 miljoner visningar.

Enligt Destination 2 är anledningen till att studien genomfördes på TikTok för att det är en populär applikation för sociala medier som används flitigt för att söka efter recensioner av restauranger och turistattraktioner, samt för att hitta de vackraste stränderna i världen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.