Barnens dag i Pattaya planeras för stor comeback den 14 januari

Pattaya —

Barnens dag, en älskad årlig högtid som firar ungdomens glädje och oskuld, gör sin efterlängtade återkomst till Pattayas stadshus den 14 januari.

Det här festliga tillfället har varit i uppehåll under de senaste två åren på grund av covid-19-pandemin, men med säkerhetsåtgärder på plats och vaccinationsfrekvensen på uppgång är myndigheterna i Pattaya glada över att få tillbaka denna värdefulla händelse för samhällets barn.

Från 7 till 12 kommer Pattayas barndag att fyllas med roliga aktiviteter, underhållning, snacks och, bäst av allt, en mängd över 2,500 XNUMX specialgåvor!

Årets firande av Barnens dag arrangeras under mottot "Känn dina plikter-Var disciplinerad-Sök godhet" som ges av premiärminister general Prayut Chan-o-cha, eftersom barn delvis kommer att introduceras till deras betydelsefulla roll för utvecklingen av landet under denna händelse.

Dagen kommer säkerligen att bli en speciell dag eftersom det är första gången på två år som familjer kommer att kunna mötas och skapa bestående minnen. Det är en chans för barn att släppa loss, ha kul och vara bekymmerslösa i en trygg och festlig miljö.

Under tiden kommer vägarna runt Stadshuset sannolikt att vara tillfälligt stängda som förra gången 2020 även om inget officiellt tillkännagivande har gjorts ännu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

 

 

 

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.