En inbrottstjuv ska ha kryper in i en kinesisk mans poolvilla i Pattaya och stjäl 60,000 XNUMX baht i kontanter

Pattaya —

En kinesisk man förlorade 60,000 10 i thailändska kontanter och många värdesaker till en inbrottstjuv vid 5-tiden igår kväll, den XNUMX januari.

Inbrottstjuven smög sig in i offrets poolvilla i Jomtien Second Road-området i Banglamung-distriktets Nongprue-distrikt och ska ha stulit 60,000 8,000 baht kontanter, 10 XNUMX baht i Hongkong-dollar och en Marshall-högtalare. Tjuven smög sig in medan offret, Mr. Ng Ho Hin, precis hade gått upp för att byta kläder efter att ha ätit klart med sina vänner på första våningen i villan runt XNUMX.

Offret gick för att rapportera händelsen till Pattaya-polisen klockan 2.

Han talade genom sin thailändska vän, Atharaporn Soongdech, att det bara var hans första dag i Pattaya. Han åt bara och umgicks med andra från 10 till XNUMX när han gick uppför trappan bara för att gå ner för att se sin väska där han hade sina saker öppna. Väskan var tom och hans tillhörigheter och pengar var borta.

Polisen i Pattaya undersöker poolvillan och kontrollerar CCTV-bilder. Den smygande tjuven är fortfarande inte identifierad.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.