Pattayas borgmästare lovar mer mångsidig musikuppsättning för musikfestivalen i mars

Pattaya, Thailand-

Den kommande musikfestivalen i Pattaya i mars kan se betydligt annorlunda ut än de senaste, enligt Pattayas borgmästare.

Vi har tidigare annonserat om den kommande musikfestivalen HÄR.

Den här gången har dock Pattayas borgmästare Poramese Ngampiches lyssnat på feedback från sociala medier om att akterna och uppställningen borde vara mer mångsidig. Detta har varit ett vanligt klagomål från våra internationella icke-thailändska läsare att festivalen gör lite för utlänningar som inte är intresserade av thailändsk musik eller thailändska akter.

Under tiden har thailändska läsare uttryckt önskemål om att höra mer traditionell thailändsk musik, klassiska thailändska artister, Mor Lam och liknande akter.

Under de senaste åren har musikfestivalen mestadels varit modern thailändsk rock, hiphop och popakter.

Den här gången säger borgmästaren att arrangörerna kommer att ha en mängd olika musik som passar nästan alla smaker, som EDM, 90-talsmusik, Mor Lam, traditionell thailändsk musik och engelskspråkiga band och akter. Självklart kommer även moderna favoriter att dyka upp. Den fullständiga lineupen bör tillkännages snart.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/