Fem olicensierade cannabisbutiksvaktmästare fördes till Pattayas polisstation – VIDEO

Pattaya –

Fem vårdare utan licens för cannabisbutiker fördes till Pattayas polisstation.

Igår kväll (6 januarith), Pattayas polis, turistpolis och folkhälsoministeriet inspekterade cannabisbutiker i Pattaya-området.

En cannabisbutik på Pattaya Walking Street och fyra cannabisbutiker i Soi Bua Khao hittades utan laglig licens att sälja cannabis. Dessa vaktmästare från cannabisbutiker fördes till Pattayas polis för ytterligare rättsliga åtgärder.

Namnen på de specifika platserna släpptes inte av Pattaya-polisen.

Folkhälsoministeriet och relevanta tjänstemän har redan publicerat om cannabislagar tidigare.

Pattayas polis, turistpolis och folkhälsoministeriet inspekterade flera cannabisbutiker runt om i Pattaya för att kontrollera efterlevnaden av strängare regler som nyligen införts i Thailand.

Pattaya-polisen, ledd av chefen Kunlachart Kunlachai, varnade olicensierade cannabissäljare på Walking Street att om de inte var licensierade måste de gå.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.