2023 Thailand Windsurfing Championships är i Jomtien den här veckan

Pattaya, Thailand-

Det är en perfekt vecka att kolla in Jomtien Beach eftersom två stora vindsurfingevenemang äger rum den här veckan.

2023 Thailand Windsurfing Championships och 2023 Pattaya Windsurfing Cup äger rum från 12:e till 15:e januari på Jomtien Beach nära sportcentret mittemot Surf Kitchen och Soi 7 Area.

Det är ett perfekt tillfälle att se professionella idrottare vindsurfa över Jomtien Beach och njuta av det vackra landskapet

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/