Pattayas polischef tilltalar virusbråk på Walking Street framför Indian Restaurant och Mujra Club

Pattaya, Thailand-

Pattayas polischef talade om ett viralt bråk som fångades på video och delades flitigt på sociala medier förra veckan.

Bråket ägde rum på en oidentifierad indisk restaurang och Mujra (typ av indisk dans) klubb belägen nära Marine Disco mitt på Walking Street natten till den 3 januari 2023.

Enligt Pattayas polischef Kunlachart Kunlachai, som talade med associerad thailändsk press om händelsen, började bråket efter att en berusad indisk turist blivit ombedd av ägaren till den indiska dansklubben att lämna på grund av att han var för berusad och påstods ha famlat på personalen på ett olämpligt sätt.

Turisten ska sedan ha slagit klubbens ägare i huvudet med en ölflaska, vilket eskalerade situationen. Turisten avlägsnades av säkerhetstjänsten, men fortsatte dock att försöka attackera personal och säkerhetsvakter utanför på Walking Street, förklarade chef Kunlachart.

Så småningom tillkallades turistpolisen och löste situationen, och båda inblandade parter vägrade att lämna in en polisanmälan eller göra ett officiellt klagomål. Det var först efter att en video som tagits av en förbipasserande blivit viral som händelsen blev allmän egendom, sade chef Kunlachart.

Chef Kunlachart uppgav att den oidentifierade indiska turisten inblandad redan hade lämnat Thailand och ägaren till restaurangen reste nu utomlands för att träffa familjen. Eftersom ingen av parterna ville väcka åtal eller driva ärendet, ville polisen i Pattaya inte vidta ytterligare åtgärder och frågan ansågs avgjord.

Pattayas polischef varnade dock företag att om en kund blev aggressiv eller konfronterande att aldrig någonsin slå turisten och omedelbart ringa polisen för att få hjälp.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/