Fastigheter: Hyra/försäljning: Lyxig lägenhet med direkt utsikt över Sanctuary of Truth i Naklua

Uthyres 60k/månad till salu i thailändskt företagsnamn 11.75 miljoner baht.

Detta är en lyxig bostadsrätt med privat hiss till rummet, som består av två sovrum och tre badrum. Lyxig inredning genomgående till en mycket hög standard med europeiskt kök. Den totala ytan är 127 kvadratmeter.
Dessa lägenheter har en spektakulär utsikt över Sanctuary of Truth som syns på bilderna.

Om du är intresserad av att köpa eller se den här fastigheten, se fler bilder eller sälja fastigheten, ring 088-9272454 (Dun) eller lägg till linje-ID: punnipa29

För mer om hur vi kan lista DIN fastighet och få dess uppmärksamhet på de lokala nyheterna, KLICKA HÄR.

För fler lokala fastighetsannonser, klicka här.

Klicka här för att se den här fastighetslistan individuellt.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/