Oturlig Pattaya Rescuer blir rädd och faller ur sin lastbil efter att Python rymt på lastbilens säng

Pattaya —

En bärgare fick en allvarlig huvudskada efter att ha fallit ner från en lastbilsflak och slagit i huvudet när en pyton som han fångade plötsligt flydde.

Pattaya Emergency Responder Unit kontaktades idag, den 11 januari, klockan 2, för att fånga en massiv pyton som lurar nära Pattaya Park Hotel som ligger i Soi 12 i Nongprue sub-distriktet Banglamung, Chonburi.

Odjuret, som var över 4 meter långt, gömde sig i ett träd när räddningsteamet anlände med bärgningsutrustning.

Teamet lyckades hålla in ormen i en gödningssäck och släpade den upp på lastbilens flak för att transportera den till en ny plats långt borta från bostadsområdet. Två räddare, inklusive Mr. Nikorn Nakprasit, anmälde sig frivilligt att sitta på lastbilens säng för att hålla koll på varelsen.

Medan lastbilen var på väg nerför Thappraya Road till Jomtien Second Road, rymde dock pytonen plötsligt.

Detta fångade Nikorn totalt och fick honom att falla baklänges från lastbilen och dunka i huvudet, sa hans vän, Mr. Yuttanan Fuengfoo, som satt baktill med honom. 48-åringen fick en allvarlig huvudskada och fördes till Pattayas sjukhus av Sawang Boriboon-räddare.

Yuttanan Fuengfoo sa att offret satt på kanten av lastbilens säng. Han tillade att han inte kunde fånga sin fallande vän i tid.

Pytonslangen, å andra sidan, har säkert släppts tillbaka i naturen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.