Australisk kvinna springer över och dödar gatumålare i Pattaya

Pattaya —

En australisk förare körde av misstag över en gatumålare på jobbet och dödade honom i Pattaya, igår, den 11 januari.

Den utländska föraren var livrädd och chockad efter att ha blivit underrättad om att hon hade kört dödligt på offret, Prasit Kabphet, som målade vägen vid ingången till Wongamat Residence Condominium i Soi 16 i Naklua-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi.

CCTV-filmer upptäckte att den 62-åriga australiensaren, Mrs Michelle Ann Eddy, verkade vara helt omedveten om Mr Prasit när hon vände sitt fordon runt hörnet för att gå in i sin lägenhets främre port där det 45-åriga offret befann sig arbetar målning. Föraren körde sedan på offret och fortsatte att köra till sin parkering där någon rusade för att berätta att hon kört på en man.

CCTV fann också att Prasit arbetade med ryggen mot huvudvägen och verkade inte inse att den australiensiska kvinnans bil kom ut från hörnet och närmade sig honom bakifrån.

Offrets kollega, Mr. Somphan Sangsuwan, 32, berättade för The Pattaya News att offret målade vägen som leder till utlänningens lägenhet klockan 2. Mr. Somphan gick till badrummet bara för att komma tillbaka för att se sin vän gråta av ångest.

På grund av sina svåra skador avled mannen snabbt, säger Sawang Boriboon-räddare.

Mrs. Eddy fördes till Pattayas polisstation där hon erkände att hon hade orsakat olyckan. Hon sa att hon inte såg offret arbeta på vägen och blev chockad när hon insåg att mannen hade dött. Hon fortsätter med rättsliga förfaranden och beskrivs som samarbetsvillig, exakta anklagelser som behandlas släpptes inte av Pattaya-polisen.

Prasits kropp finns kvar på Banglamungs sjukhus vid presstid.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.