Rysk turist blev fysiskt överfallen för att ha vägrat att betala 60-bahts barräkning i Pattaya

Pattaya —

En påstådd rysk middag-and-dasher attackerades av en Pattaya barägare för att ha vägrat att betala hans 60-baht-räkning. Barägaren hävdade att turisten startade bråket genom att först slå henne i ansiktet.

Den ryska turisten var omgiven av barbesökare och baroperatörer på Bonsai Bar när Sawang Boriboon-räddare anlände klockan 2:30 idag, den 13 januari. Turisten, endast identifierad som Mr Michel, i hans tidiga 50-årsåldern var omtumlad och förvirrad och hade ådragit sig flera icke-livshotande skador. Han var täckt av blod efter att han påstås ha försökt fly från Bonsai Bar när han ombads att betala sin 60-bahts barräkning, berättade barägaren endast som Ms. Jane för The Pattaya News.

Baren ligger i Nongprue-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi. Den 53-åriga barägaren Jane hävdade att Michel vägrade betala sina 60-baht-tabletter och slog henne i ansiktet i ett försök att fly från baren.

Jane erkände att hon och hennes anställda fysiskt överföll mannen för att hindra honom från att fly. Hon tillade också att innan mannen försökte springa iväg bjöd han in hennes personal att umgås med honom men fick avslag. Han var så arg över avslaget, det var därför det antogs att han vägrade att betala sin papperskorg.

Barägaren och den ryska turisten kallades till Pattayas polisstation för att lösa tvisten. Polisen sa till ägaren att hon borde använda ett mer fredligt tillvägagångssätt eller omedelbart ringa polisen när hon har att göra med upprörda utländska turister, eftersom hennes agerande kan förstöra Pattayas turismbild.

Myndigheterna sa att de skulle debitera ägaren men avslöjade inte vilka de exakta avgifterna var. Den ryska turisten gav inga uttalanden till pressen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.