Bilist skadad i krasch med matleveransryttare i Pattaya

Pattaya —

En motorcykelförare skadades efter att ha rammat in i en väska fäst vid en matbudsmotorcykel och stött huvudet på vägen igår, den 14 januari.

Offret, som inte kunde identifieras, ådrog sig ett stort huvudsår och förlorade medvetandet. Sawang Boriboon-räddare gav honom första hjälpen och förde honom från olycksplatsen på Thep Prasit Road i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, till ett närliggande sjukhus klockan 8.

Offret var omkring 40 år gammalt, säger räddningsmännen till The Pattaya News. Han körde en svart Honda Spacy I-motorcykel, som hittades nedfallen på vägen. Räddaren upptäckte också en annan förare, Peerachai Lanchanthuk, som offret kraschade in i. Den 27-åriga chauffören var en matleveransryttare och han fick endast lindriga skador.

Mr. Peerachai berättade för The Pattaya News att han var på väg för att leverera mat till sin kund när offret backade honom i hög hastighet och slog hans huvud på vägen.

Polisen i Pattaya granskade CCTV-bilder och fann att offret stötte in i matpåsen som var fäst på baksidan av Mr. Peerachais motorcykel och föll. Han färdades också i hög hastighet.

Offret ligger kvar på sjukhus för att få sitt huvudsår behandlat.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.