Inga misstänkta sexarbetare hittades under Pattayas turistpoliss inspektion, enligt polisen

Pattaya —

Pattayas turistpolis var nöjda efter att inte hitta några illegala prostituerade under gårdagens turné runt riskfyllda platser.

Inspektionen, som syftade till att kväva illegal prostitution och kom efter klagomål från oroliga medborgare som hävdade att prostituerade verkade i Pattaya, ägde rum vid midnatt den 14 januari och leddes av Pol. Överstelöjtnant Pichaya Kheawpluang. Polisen patrullerade runt riskfyllda platser som Beach Road och Walking Street för att leta efter misstänkta och satte flygblad på arenornas portar för att varna turister att "Var medveten om sina tillhörigheter och lita inte på främlingar."

Turistpolisen identifierade riskfyllda platser i Pattaya som trånga turistattraktioner, mörka och/eller öde platser samt Pattaya Beach.

Pol. Överstelöjtnant Pichaya berättade för The Pattaya News att han skulle installera fler lampor på dessa platser och reparera alla trasiga CCTV-kameror eller skära ner obstruktiva trädgrenar för att öka sikten.

I går kväll sa han att han inte hittade några potentiella misstänkta för prostitution men skulle fortsätta att patrullera regelbundet för att hålla turister säkra.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.