Pattayas borgmästare och team lanserar vindsurfingtävling

pattaya -

Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches presiderade över en öppningsceremoni för Thailands vindsurfingmästerskap och Pattaya International Windsurfing Cup 2023, igår, den 14 januari.

Tävlingen hölls på Jomtien Beach i Pattaya och deltog av proffsidrottare från nio länder, inklusive Sydkorea, Singapore, Malaysia, Indien, Hongkong, Kambodja, USA, Italien och Thailand, i samarbete med Pattaya City, Windsurfing Association i Thailand, Pattaya Windsurfing Club och Thailands Sports Authority.

Poramase sa att den här tävlingen skulle hjälpa till att skärpa kompetensen hos thailändska proffs och bana väg för dem att tävla i de 32:a SEA Games i Kambodja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.