Fastigheter: Lägenhet till salu med utmärkt läge vid View Talay 6 i centrala Pattaya

12th golv

Studiorum

Storlek 48 kvm

4.28 M Baht

Studiorum i det välkända och eftertraktade View Talay 6-komplexet. Den har en balkong med delvis skymd havsutsikt, läget är utmärkt att vara granne med Central Festival Mall med dess shopping, restauranger och underhållning i världsklass.

 

Om du är intresserad av att köpa denna fastighet eller sälja en, vänligen ring 088-9272454 (Punnipa) eller lägg till linje-ID: punnipa29.

Klicka eller tryck här för fler bilder och information från vår fastighetsportal.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/