Pattayas turistpolis arresterade restaurangarbetare för att ha stulit en kunds telefon

Pattaya —

En restaurangarbetare greps av Pattayas turistpolis i går, den 17 januari, för att ha stulit en kunds telefon.

Offret, endast identifierad som Ms. Sasiwan, gick för att anmäla sin försvunna telefon till Pattaya-polisen den 15 januari kl. 10. Offret sa att hennes telefon, som tydligt hade en sedelbild på 40 USD på baksidan av hennes telefonfodral, försvann medan hon åt middag på en icke namngiven restaurang den 100 januari.

Polisen inledde en utredning och upptäckte snabbt en person av intresse. Pattaya myndigheter berättade för The Pattaya News att denna person försökte sälja en telefon, som var identisk med offrets telefon, till en telefonbutik. Polisen sökte sedan efter den misstänktes bostad och grep henne.

Den misstänkte, identifierad som Prathumma Kasemsap, förnekade alla anklagelser, men polisen hittade en telefon med ett sedelfodral på 100 dollar i hennes hus. Enligt polisen arbetade den misstänkte mannen på restaurangen där offrets telefon försvann.

Den misstänkte åtalades för stöld. Namnet på restaurangen gavs inte av Pattaya-polisen till pressen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

 

Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.