Fastigheter: Ett hus vid havet med utsikt över Jomtien Beach

Ett hus vid havet med utsikt över Jomtien Beach

  • Rum: 3 sovrum, 4 badrum, 2 kök, 1 vardagsrum och 1 konferensrum
  • Pris: 16 miljoner baht (helt förhandlingsbart)
Om du är intresserad av att köpa denna fastighet eller sälja en, vänligen ring 088-9272454 (Dun) eller lägg till linje-ID: punnipa29
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/