Fototur: Pattayas tjänstemän Dress Up Beach Road för att förbereda sig för kinesiska nyåret

Pattaya —

  Följande bilder visar vad som för närvarande pågår runt Beach Road som förberedelse för det kommande kinesiska nyårsfirandet i helgen.

Pattaya-tjänstemän har börjat dekorera många områden i Pattaya inklusive Beach Road med röda lyktor för att ringa in det kinesiska nyåret som kommer att äga rum i helgen. De röda lyktorna är en viktig symbol för det kinesiska nyåret och har redan rönt stor uppmärksamhet från turister runt om i staden.

Många platser i Pattaya rustar upp för att fira denna unika, kulturella festival, och vi har redan täckt två platser som måste besökas, inklusive Central Pattaya köpcentrum och Terminal 21 Pattaya.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

 

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.