Arbetare i Pattaya får Covid-19 boosterdoser

Pattaya —

400 doser covid-19-vaccin har administrerats till arbetare i många företag i Pattaya.

Boostermottagarna var mestadels från i och runt Tree Town-marknaden i Pattaya. De kom för att få boosterjabben administrerad av medicinsk personal från Pattaya City Hospital igår, den 18 januari, sa Mr. Pornchai Sankhaiad, biträdande distriktsofficer på Banglamung District Office.

Pornchai sa att boosterdosen skulle skydda arbetare från de mest skadliga symptomen på coronaviruset när de blev smittade. Vissa arbetare var tvungna att komma i nära kontakt med kunder, som en motorcykeltaxiförare eller en massör, ​​så de var tvungna att få en extra stöt regelbundet.

400 doser hade getts, och de flesta mottagarna var kompatibla med denna policy, sa Pornchai, även om han betonade att det var frivilligt.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.