Khao Kheow Open Zoo kommer att vara värd för kinesiskt nyårsfirande bland exotiska djur i Chonburi

Chonburi —

Khao Kheow Open Zoo i Chonburi hoppar in för att vara värd för firandet av det kinesiska nyåret komplett med exotiska djur att ringa in kaninernas år.

Djurparken kommer att inredas i ett kinesiskt tema, fyllt med knallröda prydnadsföremål som lyckolyktor och valv för att välkomna turister, och självklart är dörren öppen för alla nationaliteter.

Många vänliga och exotiska djur på Khao Kheow Open Zoo kommer att ansluta sig till detta firande genom att visa upp sina spektakulära talanger. En av stjärnorna där är "Power" den vita noshörningsungen.

Även om hon är lite blyg är hon väldigt söt och det kommer att vara första gången hon står på scenen sedan hon föddes, meddelade djurparken.

Förutom Power, väntar många fler arter på att få ta några bra poser i konkurrens om besökarnas tillgivenhet. Mer än 40 pingviner kommer att stå i kö för att bli handmatade av besökare. Små grisar, giraffer, ringstjärtade lemurer och sengångare är bra med att få lite godis på nära håll också, sa djurparken.

Det kinesiska nyårsfirandet kommer att äga rum i helgen på Khao Kheow Open Zoo i Chonburis Sri Racha-distrikt, bara en kort bilresa från Pattaya. Det är ett måste att besöka om du vill uppleva den kinesiska nyårsfestivalen på det mest extraordinära sätt!


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.