Garageportar av bästa europeiska kvalitet i Thailand i 25 år nu

Behöver DU eller DITT FÖRETAG en kvalitetsgarageport/rullport/port i Thailand?

1997 grundades Albardoorsthailand Company av schweizaren Urs Schoeneberger som leverantör av garage och skjutdörrar i Pattaya. Under årens lopp har vi kunnat bygga upp en gedigen kundbas och försett nya byar som Siam Royal View, Majestic Village och Jomtien Park Village och även den enskilda kunden med skräddarsydda dörrar. Därmed kan vi se tillbaka på en tjugofemårig historia med många nöjda kunder. 

2014 gick Werner Wolf med som partner, och verksamhetsområdet utökades över hela Thailand. Dessutom utökades produktsortimentet. Så idag kan du beställa garageportar/skjutdörrar/slagportar med eller utan motor och fjärrkontroll, carportar, elektriska eller manuella persienner, plåttak eller metalltrappor samt alla stålkonstruktioner hos Albartechnic. Vi tillverkar måttbeställda och bygger metallskjutportar även på begäran efter kundens design. För alla stålkonstruktioner får kunden en 3D-ritning i förväg så att han kan föreställa sig hur den färdiga produkten kommer att se ut.

Albardoorsthailand är fortfarande leverantör för stora projekt som Rungsii Village eller Serenity Village i Jomtien med 26 garageportar.

På grund av en ständigt ökande kundbas och ständigt ökande leveransproblem från våra leverantörer, speciellt under Corona-perioden, beslutades att expandera inom tillverkningen.

Förra månaden, december 2022, slutfördes bygget av vår nya 400 kvm stora produktionshall inklusive nya kontor. Man planerar att beställa mer råvaror och genomföra fler operationer i egen regi, som pulverlackeringg. Det innebär kortare leveranstider för kunden, bättre planeringssäkerhet för oss och nöjdare kunder.

Vi räknar gärna dig bland våra kunder i framtiden och erbjuder en kvalitet och garanti som annars bara är känd i Europa.

Kontaktinformation nedan:

KONTAKTA OSS IDAG:

Adress: 219 / 9 Moo 6

Sukhumvit 32/1

Chonburi

20150 Pattaya

Facebook: Garagedoorsthailand / Albardoorsthailand

webbplats: Albartechnic.com

E-post: asia-business@mail.de

Telefon: 0861490297

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/