Rayong välkomnar första direktflyget från Flydubai

Rayong –

Rayong välkomnade det första direktflyget från Flydubai Airlines från Dubai till U-Tapao International Airport i Rayong.

På fredag ​​(20 januarith), på U-Tapaos internationella flygplats välkomnade tjänstemän och personal det första direktflyget från Flydubai, ett direktflyg från Dubai till Rayong.

Amiral Rapeepat Sowanm, chefen för flygplatsen, berättade för Pattaya News att det fanns totalt 158 ​​passagerare på flyget som anlände till den internationella terminalen. De fick souvenirer från flygplatsen.

Flygbolaget är det första direktflyget från Dubai till östra Thailand. Flygbolagen har sju flygningar per vecka med Boeing 737 Max-8 som kan ta upp till 178 passagerare.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.