Minibuss kraschar och bränner 11 personer vid liv i Nakhon Ratchasima-provinsen

FOTO: Thaipost

Nakhon Ratchasima-provinsen —

Elva personer, inklusive två barn, brändes till döds efter att minivanen de åkte i kraschade i ett bevattningsdike i natt, den 21 januari.

Den fruktansvärda olyckan inträffade klockan 9:30 på Mitrapap-motorvägen som leder till Bangkok i Si Khiu-distriktet.

Räddningsenheten Hook 31 rusade till olycksplatsen efter att enhetsledaren, Nikom Sae Oun, hört en öronbedövande explosion.

Toyotas minivan var redan förtärd av en brand när räddningspersonalen anlände. Den enda överlevande, Thanachit Kingkaew, 20, sågs gå ut ur den brinnande skåpbilen. Han fördes i hast till Si Khius sjukhus.

Elva personer, inklusive föraren och två barn, brändes dock till döds inne i skåpbilen. Inget av offren kunde identifieras på grund av deras kroppsförhållanden.

Enligt polisutredningen kördes skåpbilen på LNG-gas. Elva personer var ombord på skåpbilen när den var på väg från Amnat Charoen till Nakhon Pathom-provinsen.

Medan mellan kilometermarkeringarna 99-100 tappade skåpbilen plötsligt kontrollen, kolliderade med ett metallräcke och kraschade i mittdiket. Det fattade sedan eld och brände elva personer levande.

Den enda överlevande från olyckan är kvar på ett sjukhus.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.