Sexhjuling tar eld i krasch med kraftstolpe i Chonburi

Chonburi —

En sexhjuling gick plötsligt upp i lågor när den krockade med en elstolpe idag den 22 januari.

Sawang Boriboon-räddare och två brandbilar rusade för att släcka en brand som höll på att släcka en lastbil vid 12:30-tiden på en motorväg i Takhian Tia-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi.

Lastbilen kraschade in i en elstolpe placerad mellan 107-70 kilometers markeringar. Den bröt staven på mitten. Lastbilen var övertänd av lågor när myndigheterna anlände.

Branden släcktes först när den hade skadat lastbilen avsevärt. Föraren, Mr. Sophon Amornteeravej, fick lindriga skador och transporterades till Laem Chabang Hospital.

Dessförinnan berättade det 34-åriga offret för räddare att hans sexhjuliga däck plötsligt exploderade och fick honom att tappa kontrollen över fordonet. Lastbilen kraschade sedan och välte en elstolpe, släpade ett gäng elektriska ledningar på lastbilen och antände en brand.

Föraren är säker på sjukhus.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.