Utländsk turist kollapsar och dör i Walking Street-området

Pattaya, Thailand-

En oidentifierad utländsk turist kollapsade plötsligt och dog framför en remsa ölbarer i Walking Street-området i morse.

Incidenten ägde rum runt 1:30 idag, den 22 januari, nära en remsa av ölbarer som ligger nära mitten av Walking Street. Den chockerande händelsen inträffade inför över ett dussin vittnen som drack på närliggande barer.

Turisten, som tros vara av Mellanöstern eller indisk härkomst och runt 55 år gammal, kollapsade plötsligt utan någon varning eller ljud och slog huvudet hårt mot trottoaren. Han reste ensam och hade inga identifikationshandlingar på sig.

Räddningsarbetare tillkallades för att hjälpa turisten och närliggande sjukvårdspersonal försökte ge HLR men mannen avled tragiskt. Hans kropp fördes till ett närliggande sjukhus för att försöka upptäcka hans identitet.

Samtidigt planerade polisen i Pattaya att granska CCTV-filmer från närliggande barer och fastställa den exakta dödsorsaken, men initiala uttalanden verkade återspegla att polisen tror att mannen drabbades av plötsligt hjärtstopp. Det fanns inga tecken på felspel.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/