Påstådd berusad förare överlever kollision med elstolpe i Pattaya

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En påstådd rattfyllerist som körde hem från en fest i Pattaya kraschade in i en elstolpe och ådrog sig skador igår, den 22 januari.

Klockan 6 larmades Sawang Boriboons räddningsarbetare om olyckan i Soi Pattaya Sukhumvit 20 i Nongprue-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi.

Offret, Mr. Narong Jaiharn, var instängd i sin sedan och verkade berusad, sa räddningsteamet. Räddningsmännen befriade honom och fann att det 51-åriga offret fick lindriga huvudskador och några benfrakturer.

Medan han var förvirrad erkände mannen för räddningsmännen att han tidigare hade druckit alkohol på en fest i Pattaya och var på väg hem. Han erkände att han inte kunde kontrollera sin bil och körde in i en elstolpe.

Mannen fördes till Banglamungs sjukhus. Polisen gick vidare med rättsliga åtgärder mot honom.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.