49-årig mor drunknar i damm i Pattaya

Pattaya —

En kvinna hittades död på botten av en damm i Soi Chaiyaphonwithi 21 i Banglamung-distriktet i natt, den 23 januari.

Offrets 26-årige son, Thammarong Khemram, informerade Sawang Boriboons räddningsarbetare om hans mammas försvinnande klockan 8.

Han berättade för räddarna att hans mamma, Mrs. Amnuay Khemram, hade försvunnit från sitt hus klockan 11. Den 49-åriga mamman fanns ingenstans förrän Thammarong kom ihåg att hans mamma en gång tidigare gick in i dammen i Soi Chaiyaphonwithi 21 i Nongprue-distriktet.

Hans mamma drunknade nästan vid den tiden men fick som tur var hjälp av en barmhärtig samarit, sa sonen och tillade att hans mamma berättade för honom att hon hörde en röst som sa åt henne att gå in i dammen.

Mr. Thammarong bad sedan räddarna att genomsöka dammen där de hittade ett par av offrets skor på stranden. Sonen uppgav att hans mamma inte kunde simma men var säker på att hon hade gått ner i dammen.

Sökandet i vattnet började och efter cirka en timme hittades offrets kropp nedsjunken på botten av dammen.

Inga tecken på fulspel upptäcktes på offrets kropp, enligt en inledande polisutredning.

Offrets kropp fördes till Banglamungs sjukhus för vidare undersökning. Hennes son var förkrossad över sin förlust.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.