Massiv fotbollsstadion i Pattaya ska stå färdig 2025, säger vice borgmästare

Pattaya —

Pattayas vice borgmästare var övertygad om att det oavslutade fotbollsstadionprojektet, som hade förbrukat en jättebudget på flera miljoner baht, skulle vara färdigställt 2025.

Manoch Nongyai sa att anledningen till att projektet fortfarande var ofullständigt var att projektentreprenören hade stött på ett geografiskt problem och sedan lämnat jobbet.

Pattaya City bötfällde entreprenören med 80 miljoner baht för att ha orsakat skador på projektet och kämpade i domstol med entreprenören för att få mer ersättning på 61 miljoner baht.

Manoch avslöjade för thailändska medier att staden för närvarande letade efter en ny entreprenör för att återuppta resten av arbetet. Denna process skulle slutföras inom en månad, och när den nya entreprenören anställdes skulle de börja bygga i början av mars 2023.

Biträdande borgmästaren förväntade sig att stadion skulle stå färdigt inom 2025. Det skulle bli ett stort sportcentrum, som inkluderade en simbassäng i standardstorlek, en tennisbana, en basketplan och mycket mer.

Läktarna skulle kunna ta emot över 20,000 XNUMX åskådare, sa vice borgmästaren.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.