En utlännings kropp hittades flytande utanför Pattaya Beach

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En oidentifierad kropp av en utländsk man hittades flytande i havet i Pattaya igår, den 23 januari.

Pattaya-polisen och Sawang Boriboon-räddningspersonal kunde återfå kroppen av en utländsk man i åldern runt 50 år utanför Wong Amat Beach framför Soi 16 i Naklua-distriktet, Banglamung-distriktet, ungefär klockan 11:30.

Kroppen rapporterades av ryska turister som solade på stranden.

Den manliga kroppen bar bara blå shorts. Han hittades med ansiktet nedåt 25 meter från stranden, intrasslad av en linboj. Inga sår hittades på kroppen. Offrets nationalitet samt tidpunkten för dödsfallet var okända vid presstiden.

Lokala reportrar frågade en hotelltjänsteman i närheten om händelsen. Expediten uppgav att de ryska turisterna skyndade sig att säga åt honom att ringa polisen efter att de hade upptäckt en kropp som flyter i havet.

Kroppen fördes till Banglamungs sjukhus i väntan på identifiering och hans släktingar och familj.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.