Pattayas kommunala tjänstemän rengör Soi sex från illegala stolar och skyltar

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

Ett gäng hindrande stolar, vägkoner och skyltar har tagits bort från gatan i Pattayas Soi Six, efter flera påstådda klagomål från turister.

Pol. Maj:t Jeerawat Sukhontasap, chef för Pattayas kommunala arbetsavdelning, gav kommunala tjänstemän i uppdrag att ta bort butikernas skyltar och stolar som hade placerats olagligt på gatan och blockerat trafikflödet.

Jeerawat berättade för lokala medier att han hade fått många klagomål, särskilt från besökare, om att dessa blockeringar var oorganiserade, stoppade parkering och intrång på den allmänna gatan.

När han fick reda på problemet sa han till sina underordnade att omedelbart undersöka området, uppgav polisen.

Han tillade att stolarna och skyltarna skulle beslagtas i Pattayas stadshus och att ägarna skulle få böter på upp till 2,000 1992 baht enligt XNUMX års lag om underhåll, renlighet och ordning.

Företagsägare hade mestadels ställt in materialet, enligt Jeerawat, för att stoppa fordon från att parkera framför deras företag och entréer. Jeerawat uppgav dock att gatan och parkeringen var offentlig och att blockera eller reservera utrymmen framför företag var mot lagen.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.