Stor brand utbryter i lager i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En brand, som antas orsakas av en felaktig fläkt, utbröt i ett lager av lättmetallfälgar i Ban Bueng-distriktet i natt, den 24 januari.

Brandmän i Ban Bueng rusade till ett lager som ägs av ett legeringstillverkningsföretag vid namn "SMP Dragon" beläget i Nong Bon Daeng-distriktet.

Ett okänt antal arbetare sågs fly från branden när myndigheterna anlände. Några lyfte bort fabrikens produkter från elden.

Brandmännen använde vattenspray för att begränsa branden, som slutligen släcktes vid en orapporterad tidpunkt. Inga personskador rapporterades heller, även om fabriken och ett stort antal produkter i företagets lager hade skadats avsevärt.

En invandrararbetare som endast identifierades som Tone berättade för lokala medier att han hörde en ventilator inne i lagret explodera och såg en massa gnistrar. Han och andra arbetare försökte redan utan framgång släcka branden själva innan de tillkallade brandkåren.

Ban Bueng-polisen undersöker platsen för att hitta den exakta orsaken till branden och utvärdera kostnaden för skadorna.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.