Utländsk turist på sjukhus efter nästan drunkning i Pattaya

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En utlänning räddades av Jomtien Beachs livräddare och fördes till ett lokalt sjukhus efter att ha nästan drunknat.

Den oidentifierade turisten sågs drunkna och släpades upp ur havet av badvakter framför Soi 13:s ingång i Banglamung-distriktet vid 3-tiden igår, den 24 januari.

Den manliga turisten svimmade, så de heroiska livräddarna var tvungna att undersöka hans kropp och fann att hans luftväg var blockerad av vatten.

Livräddarna rensade sedan blockeringen innan de utförde HLR och överlämnade honom till Sawang Boriboon-räddarna för transport till Banglamungs sjukhus.

Lokala medier frågade en av livräddarna, herr Thongchai Thiangcharoen, om händelsen. Han sa att han var i tjänst vid Jomtien Beach när en grupp utländska turister rusade för att berätta för honom att de hittade en utlänning som förlorade medvetandet i havet.

Mr. Thongchai uppgav att han omedelbart kontaktade resten av sitt team för att rädda turisten. Han avslöjade också att turistens puls kom tillbaka efter att hans team utfört HLR på honom.

Turistens nationalitet och identitet är okänd vid presstiden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.