Ny forskning – priser för internationella skolor 2022 i Asien: Pattaya billigare än genomsnittet – 10:e billigaste av 24

Ny forskning – priser för internationella skolor 2022 i Asien: Pattaya billigare än genomsnittet – 10:e billigaste av 24

Några av de viktigaste punkterna i forskningen är:

  • Pattaya är billigare än den genomsnittliga staden i Asien för internationella skolor: 10:e billigaste av 24 städer.
  • Kina är det dyraste landet i Asien för internationell utbildning. 4 kinesiska städer ingår bland de 10 dyraste platserna på kontinenten.
  • Den malaysiska staden Ipoh – Perak är den billigaste destinationen i Asien när det kommer till internationella skolkostnader.
  • Majoriteten av asiatiska städer i vår analys har medianpriser på under 15,000 XNUMX USD per år, vilket gör det relativt prisvärt (exklusive Kina) jämfört med andra regioner.
  • Malaysia och Thailand är bland de billigaste länderna i Asien för internationella skolor, med 7 av de 10 billigaste städerna som ligger här.
  • Bali ingår i vår forskning för första gången och är den 5:e billigaste destinationen i Asien vad gäller internationell utbildning.

Du kan kolla hela resultatet för Asien här:

https://www.international-schools-database.com/articles/kostnaden-för-internationell-utbildning-i-asien-2022

och resultaten för hela världen här:

https://www.international-schools-database.com/articles/kostnaden-för-internationell-utbildning-runt-världen-i-2022

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/