Pattaya Bolt-åkare och motorcykeltaxiförare Sparar överlappande territorium, tre skadade

Pattaya —

Tre motorcykeltaxiförare skadades efter att ha kolliderat med en liten grupp Bolt-förare beväpnade med ett basebollträ. De skadade hävdade att de attackerades först, men ett videoklipp som tagits av utomstående verkar bevisa motsatsen.

Bråket mellan en stor grupp Pattaya motorcykeltaxichaufförer och cirka tre Bolt-förare ägde rum klockan 10 igår, den 25 januari.

Mötet ägde rum framför Arcadia Beach Resort condominium i Soi Thappraya 7 i södra Pattaya. Händelsen gjorde att tre motorcykeltaxiförare skadades, Anan "Nan" Kaewwichian, 37, Noppadon "Nueng" Kansup, 37, och Monthon "Por" Leoseng, 37.

Nan, som fick huvud- och benskador, berättade för The Pattaya News att han väntade på kunder i närheten av bostadsrätten Arcadia, cirka 50 meter från taxistationen. Sedan drog tre oidentifierade Bolt-förare upp sina motorcyklar nära honom, till synes också för att vänta på kunder.

Nan uppgav att han sa till Bolt-förarna att de inte kunde hämta kunder på den platsen eftersom det överlappade taxichaufförernas verksamhetsområde och att de behövde hämta kunder någon annanstans för att respektera andra förare.

Bolt-förarna lyssnade dock inte och krävde istället aggressivt ett svar på "varför de inte kunde hämta kunder på den platsen", sa Nan till The Pattaya News.

Den skadade föraren sa att han försökte förklara orsaken, men Bolt-förarna lyssnade fortfarande inte och tillade att en av dem drog ut en järndäcksspak för att hota honom, så han var tvungen att ringa efter backup från sina vänner.

Nan fortsatte att bråket bröt upp så fort hans vänner kom. Bolt-förarna hade också ett basebollträ, som de använde för att slå honom och hans vänner flera gånger.

Han insisterade på att Bolt-männen hade fel eftersom det var de som inledde attacken. Nan visade The Pattaya News sina skador samt ett basebollträ som Bolt-åkarna av misstag lämnade på incidentplatsen efter att de hade rymt.

Men arten av händelsen i bilderna, som spelades in av anonyma utomstående och senare blev viral på sociala medier, skilde sig något från Nans påstående.

Filmerna visade att det fanns tre Bolt-förare och en hel del motorcykeltaxiförare. Den senare svärmade Bolt-männen och försökte enligt uppgift ta tag i Bolt-männens basebollträ, vilket eskalerade situationen.

Dessutom verkade motorcykeltaxiförarna också försöka slå ihop Bolt-männen och kastade upprepade slag mot dem. Ett av de virala videoklippen spelades in av någon på bostadsrätten, som visar att Bolt-männen i stort sett var undermåliga och att många motorcykeltaximän också hade vapen.

Ett skadat offer sa till pressen att han var okej med att Bolt-förare plockade upp passagerare, men de behövde vara respektfulla genom att göra det långt borta från taxistationen.

Inledningsvis sa ett offer att han och hans vänner skulle rapportera händelsen till Pattayas polisstation för att söka rättsliga åtgärder mot Bolt-förarna. Basebollträet och CCTV-filmerna, som offret hävdade skulle ha spelat in hela händelsen, skulle användas som bevis.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

 

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.