PR: POPULISTER UTOMLANDS LANSERAR PATTAYA POLITISK DISKUSSIONSGRUPP

Den första i sitt slag i staden som ogenerat fokuserar på västerländsk populism. Det kommer inte att finnas någon diskussion om thailändsk politik eller thailändska kungligheter 

Evenemanget är GRATIS och kommer att hållas på Starbucks i Central Marina på 2nd Rd, nära Terminal 21, Pattaya kl. 10 den 13 februari 2023 

Starbucks ber bara att alla som är närvarande köper förfriskningar. 

Populister utomlands är stolta över att ta med denna populistiska politiska diskussionsgrupp till Central Marina, Pattaya för första gången och hoppas kunna hålla fler evenemang där i framtiden. Många västerländska ex-pats är olyckliga och känner en känsla av frustration över vad som händer politiskt och kulturellt i deras ursprungsland och för vissa har det varit anledningen till att de har flyttat. Det är därför Populists Abroad har beslutat att hålla ett event här. 

Grundaren av evenemanget Paul Metcalfe säger: 

"Vi planerar att vädja till ex-klappar i området som tycker om att diskutera aktuella västerländska angelägenheter och som stöder politiker som Donald Trump, Nigel Farage, Giorgio Meloni och Viktor Orban bland andra, men engelska kommer att vara det enda språket som talas. " 

Ett exempel på möjliga ämnen som kan diskuteras kan vara massmigrering, kulturkrigen, vaknade och yttrandefrihet. 

När det gäller tonen i evenemanget, betonar Metcalfe att mötet kommer att vara "modererat och artigt", vilket är anledningen till att han vill göra det klart att alla som inte håller med ovanstående politiker att hålla sig borta, eftersom de inte kommer att finna det en trevlig tillställning och kan förstöra den för andra deltagare.

Alla kommer att få sin chans att komma till tals om de så önskar men inte på andras bekostnad. Han förklarar: 

"De flesta ex-pats är över 50 och de flesta människor när de når denna ålder ändrar sällan sin politiska världsbild, vilket är anledningen till att jag har gjort det klart från början att detta INTE KOMMER PASSA ALLA, precis som ett Steak House inte kommer att passa en Vegetarian. Vi är alla olika, det är livets krydda. ” 

Paul Metcalfe är tillgänglig för kommentarer och kan nås på: 

Mobil: 08080 77941 

e-post: populistsabroad@gmail.com 

Media information: 

Facebook Händelse: https://www.facebook.com/events/1241002743296147/

Facebook sida: www.facebook.com/populistsabroad

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/