Svensk man reser för att besöka sin thailändska onlineälskare bara för att möta hans bortgång fem dagar efter

FOTO: Matichon

Roi Et-provinsen —

En svensk man råkade ut för en dödsolycka i Thailand bara fem dagar efter att ha förenats med sin thailändska älskare som han träffade online för två år sedan.

Den svenske mannen, endast identifierad som den 50-årige Stefan, ska ha kört över en kurva, kraschat i ett dike vid vägen och slagit huvudet mot ett betongrör när han körde på sin motorcykel lördagen den 28 januari.

Offret hittades av en invånare i Roi Ets Suvarnabhumi-distrikt på Suvarnabhumi-Ban Dong Mai Road klockan 2:30.

En icke namngiven invånare berättade för polisen som kom senare att han hörde ett fordon rusa förbi vägen följt av ett högt krockljud. Han rusade sedan till platsen bara för att hitta offret som redan avlidit i ett dike.

Mannen dukade av av sin svåra nackskada, uppger sjukvårdspersonal. Hans röda Honda PCX hittades liggande vid vägkanten. Ingen var vittne till händelsen, uppger polisen.

Senare reste offrets flickvän, identifierad som Ms Veeranuch Buthinkong, till platsen för att träffa sin svenska pojkvän. 27-åringen berättade för polisen att hon träffat offret för två år sedan på sociala medier. Offret tog ledigt från sitt jobb för att träffa henne i Thailand för bara fem dagar sedan innan han gav efter för sitt öde.

Flickvännen uppgav att hennes pojkvän just hade lovat henne att han skulle ta henne till sitt land för att bo tillsammans. Hon tillade att hennes pojkvän sa till henne att han skulle åka på en tur för att ta några bilder av grannskapet och att hon redan varnat honom för att vara försiktig.

Offret upptäcktes cirka sex kilometer från sin flickväns by. Polisen misstänkte att offret kan ha varit obekant med vägen och färdats i hög hastighet. Hans kropp fördes till ett lokalt sjukhus för obduktion.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.