Power Service Electronics är DIN bästa insats för prisvärd elektronik nära Pattaya

Chonburi, Thailand –

En vanlig fråga på The Pattaya News är var man kan köpa de billigaste hushållsapparaterna från en välrenommerad återförsäljare till ett överkomligt pris. Tja, vi tror att vi har svaret för dig!!!

Det finns gott om elektroniska kedjor och butiker runt om i Pattaya men Power Service Electronics har flera unika värdeerbjudanden som gör att de står utöver alla konkurrenter.

1. VD, Mr. Jake, arbetade på Samsung och har betydande erfarenhet, kunskap och intresse för elektronikmarknaden.

2. Mr. Jake fick officiellt uppdrag av Thai Samsung Electronics att vara distributör av Samsungs B-klassade produkter.

3. Power Service Electronics erbjuder konkurrenskraftiga priser på 30 % till 70 % billigare än normala marknadspriser och erbjuder högkvalitativa garantier för sinnesfrid.

Power Service Electronics etablerades 2010 i Sri Racha, Chonburi som en distributör av renoverade hushållsapparater.

Power Service Electronics ligger i Sri Racha, Chonburi med den exakta platsen HÄR, och är ganska bekvämt att nå från Pattaya och det närliggande området.

Power Service Electronics har personal som talar engelska, thailändska och koreanska också.

Vi får ofta klagomål på The Pattaya News om att lokala företag inte har personal som talar engelska eller kan hjälpa dem, detta är inget problem hos Power Service Electronics.

De är specialiserade på tv-apparater, ljudutrustning, luftkonditionering, monitorer och apparater men erbjuder mycket mer till utmärkta priser med kundservice och support i världsklass. En del av produkterna finns här:

TV (UHD, QLED, Neo QLED, Neo QLED 8K)

Luftkonditioneringar

kylskåp

Tvättmaskiner

Sound Bar & Towers

Bildskärmar

Air Dressers

Luftrenare

mikrovågsugnar

Induktion

Dammsugare

Fläktar

Alla produkter som säljs av Power Service Electronics är fullständigt inspekterad för funktionalitet innan den säljs för att säkerställa en positiv kundupplevelse.

De flesta av Power Service Electronics-anställda är från thailändska Samsung Electronics och utbildas regelbundet i den senaste tekniken och enheterna så att du kan vara säker på att personalen du arbetar med är kunnig om vad de säljer!

 

Några fler värdeförslag som är en del av Power Service Electronics:

Leverans- och installationsavgift (förutom luftkonditionering) 10 Baht till Pattaya, Chonburi, Rayong, Bangkok

1 års garanti från fakturadatum

One Stop Service (Förfrågan -> Offert -> Leverans och installation -> Service)

 

Slutligen, Power Service Electronics erbjuder även business-to-business-tjänster och har arbetat med många toppmärken som Thaioil, Choong Man Chicken, IRPC och många fler.

Varför vänta? Kolla in dem idag för dina elektroniska behov och varför tusentals nöjda kunder i Pattaya och Sri Racha har bytt till Power Service Electronics!

Kontakta dem här eller klicka här för en karta för att besöka dem personligen:

E-post: Sales@pse2010.com

LINE: @powerservice_pse

Telefon: 0993388881 eller 0836993237 Thai

Telefon: 0610455907 engelska/koreanska

Facebook: https://www.facebook.com/PowerServiceSriracha/

Öppet alla dagar måndag – söndag (förutom allmänna helgdagar) 9:00 – 18:00

Klicka här för några av deras bästa aktuella erbjudanden!

Några av deras senaste fantastiska erbjudanden är nedan:

 

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/