Den nya polischefen i Pattaya lovar att ta hand om turister och invånare på bästa sätt

Pattaya —

Den nya polischefen för Pattayas polisstation Pol. Överste Thanapong Phothi förklarade att han prioriterade turisters säkerhet, då han välkomnades med öppna armar på stationen idag, den 1 februari.

Pol. Överste Thanapong, åtföljd av sin familj, hyllade andehuset längst fram på Pattayas polisstation för att markera det gynnsamma tillfället av hans utnämning som chef för stationen.

Thanapong välkomnades varmt av Pattaya stads tjänstemän, poliser och affärsmän.

Den nya chefen avslöjade för The Pattaya News att han var ivrig att utföra sin plikt och ta väl hand om turister och invånare i alla aspekter, särskilt säkerheten.

Han konstaterade att Pattaya var en destination i världsklass där människor från alla hörn av världen valde att besöka, så det var viktigt att hålla alla säkra för att upprätthålla en positiv bild av staden.

Förutom att ta hand om besökare sa Thanapong att han också skulle ta hand om och hålla alla 400 poliser vid stationen i kö, och tillade att alla poliser var entusiastiska över att gå utöver förväntningarna för att förbättra staden.

Den nya chefen var inte nervös över att leda polisstyrkan i Pattaya eftersom han sa att det var hans "gamla hem". Thanapong har tidigare haft andra roller i och runt Pattaya och är sedan länge bosatt i området, så han är mycket bekant med Pattaya.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.