Berusad man hugger sig själv i Sri Racha framför en chockad folkmassa

Chonburi —

En man blev vild och knivhög sig själv fyra gånger efter att ha druckit alkohol i Chonburis Sri Racha-distrikt i går, den 1 februari.

Räddningsarbetare från Sri Racha rusade till olycksplatsen i Soi Khao Taeng On för att hjälpa offret, identifierat som Mr. Somchai S., som rapporterades ha knivhuggit sig själv.

Det 54-åriga offret ådrog sig fyra knivhugg i buken, uppgav räddarna och tillade att han också var kraftigt berusad. Räddningsmännen gav första hjälpen till offret och förde honom till Somdech Phra Boromarajatewi Na Sri Racha-sjukhuset.

Enligt ögonvittnet Chaovalit Somsri gick offret, Somchai, upp till Chaovalits köttbulleförsäljare medan han var berusad, ryckte en kniv från honom och högg sig själv i magen.

Chaovalit tillade att före knivhuggen var offret fortfarande till synes på gott humör, efter att ha dansat till musik framför säljaren oväntat innan han skadade sig själv.

Offret stannade kvar på ett lokalt sjukhus. Han var enligt uppgift alkoholist, uppgav Chaovalit.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.