Vildsvin på fri fot i Pattaya drar stor uppmärksamhet i sociala medier

pattaya -

Ett stort vildsvin sågs ströva runt i Pattaya runt 7:30 igår, den 7 februari. Sawang Boriboons räddningsarbetare sa att de var vid vettet efter att ha upptäckt att inte ens fem lugnande pilar kunde slå ut vilddjuret.

Den mörka galten, som tros vara en hane som vägde cirka 200-300 kg, gick ut och gick runt Big C Extra i centrala Pattaya. Sawang Boriboons räddningsarbetare kallades till platsen för att ta bort galten efter att den krossat några växter från lokalbefolkningen.

Galten visade sig dock vara en tuff kaka eftersom den vägrade att slås ut av de fem lugnande pilarna som sköts mot den. Med en skakning på huvudet och ett fnys, gjorde galten sin vågade flykt och lämnade räddarna att klia sig i huvudet.

Odjuret tros ströva fritt någonstans i Pattaya vid presstid, även om det verkar fredligt och inte rädd för människor. Räddningsmännen sa att det kan vara någons förlorade husdjur. De arbetar med att försöka flytta den på ett säkert sätt ut ur staden.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.