Det är dags att lysa upp helgen på Jannaat Nightclub i Pattaya

Helgen är äntligen här och vilket bättre ställe att festa på än Jannaat Nightclub på Walking Street?

Den här helgen har många olika evenemang och aktiviteter för att hålla alla sysselsatta men om det är något som säkert kommer att lysa upp din helg så är det en utekväll på Jannaat nattklubb.

Välkommen till alla och en säker lyxupplevelse med hundratals av dina nya närmaste vänner. Oavsett om du är redo att poppa flaskor eller lyssna på de senaste dansgolvslåtarna ackompanjerade av vackra dansare, så är det här platsen!!

Ingen täckningsavgift eller klädkod, alla är välkomna. Så varför inte börja din helg på Jannaat Nightclub och kolla in den hetaste klubben på Walking Street!

Åh, och se till att du håller koll på deras Facebook här för alla de senaste kampanjerna och evenemangen.

PS Du kan också följa deras Instagram här.

Det föregående är ett sponsrat inlägg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/