Osäsongsbundet regn drabbar Bangkok som orsakar översvämningar och trafikkaos

FOTO: FOTO: monkie_noiiz/FM Trafficpro

Bangkok -

Regn och stormar utan säsong i Bangkok har orsakat översvämningar och trafikkaos på onsdagsmorgonen (15 februari)th).

FOTO: FM Traffic Pro

Regnet har drabbat 15 distrikt i Bangkok och storstadsområdet sedan 7:00 och fortsatte i många timmar vilket orsakade översvämningar och trafikkaos under rusningstid.

FOTO: FM Traffic Pro

Samtidigt har den thailändska meteorologiska avdelningen utfärdat ett tillkännagivande i morse att från idag till fredag ​​(17 februari)th) regn påverkar den övre delen av Thailand och stark vind och hagel kan drabba vissa områden samt åska och blixtar. Temperaturen kommer att sjunka med en till tre grader Celsius.

FOTO: Bang Na distriktskontor / FM Traffic Pro

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The TPN National News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.