Pattaya Pioneers gratis kondommaskiner med namnet "Love Bang, Love Safe"

Pattaya —

I ett djärvt drag för att främja säker sex har Pattaya National Health Security Office (NHSO) nyligen introducerat ett nytt initiativ: en gratis kondomautomat som heter "Love Bang, Love Safe". Ja, du läste rätt. Och nej, det är inte en ny klubb eller en tveksam dejtingapp.

Tanken bakom denna maskin är enkel: Att uppmuntra människor att utöva säker sex och förhindra spridning av sexuellt överförbara infektioner, särskilt under den senaste Alla hjärtans dag, sa Dr Chadet Thammathatchaaree, generalsekreterare för NHSO, tisdagen den 14 februari.

Maskinerna är placerade i två delar av staden: Bali Hai Pier och Pattaya City Hospital. De har alla ett stort och tydligt budskap framtill som säger "Love Bang, Love Safe (เลิฟปัง รักปลอดภัย)". Tja, även om budskapet är tänkt att vara kreativt och informativt, har det också en viss fräck charm som gör det svårt att ignorera.

Dr Chadet sa att maskinerna kommer att dyka ut en färgglad kondom efter att ha tryckt på några knappar. Kondomen är en del av guldkortets universella hälsovårdsprogram och är helt gratis. Dr Chadet avslöjade att responsen på denna maskin hittills har varit överväldigande positiv på grund av dess bekvämlighet och tillgänglighet.

Fem storlekar finns tillgängliga.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.