81-årig tysk man kraschar motorcykel och dör i Pattaya

Pattaya —

En 81-årig tysk man kraschade med sin motorcykel när han navigerade i en kurva i Pattaya och dog onsdagen den 15 februari.

Olycksplatsen var en kurva i Soi 14 i Naklua-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi. Pattaya-polisen och Sawang Boriboon-räddningstjänsten rusade dit efter att ha fått en rapport om olyckan.

Offret, identifierat som en 81-årig tysk medborgare, som endast identifierades som Hans, hittades död i en blodpöl på vägen. Han låg uppåt och fick allvarliga huvudskador. Inuti offrets ficka fanns en okänd summa kontanter, en smartphone, personliga dokument och ett bankomatkort. Polisen behöll dem som bevis.

Hans röda Yamaha Nouvo-motorcykel rammade och fastnade i en metallvägg. Pattaya-polisen berättade för The Pattaya News att de hade granskat CCTV-bilder runt området och inte hittat några andra parter inblandade i dödsolyckan. Inget av bilderna fångade dock det exakta ögonblicket då offret kraschade in i en vägg, uppgav polisen.

Inledningsvis antogs det att offret kan ha kört i hög hastighet och var obekant med vägen, enligt polisen. Vägen var också mycket smal och hade en S-kurva, vilket kan ha gjort att offret tappade kontrollen över sitt fordon.

Ytterligare granskning av CCTV-filmerna genomförs för att fastställa den exakta orsaken till kollisionen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.