Återhämtning på thailändsk turism ökar "poolvillor" och uppmanar JD Pools att uppmuntra entreprenörer

  Under den gyllene kaninens år förväntas vår turism göra en stor återhämtning eftersom ett stort antal turister från hela världen har återbesökt Thailand sedan 2022. Över 100,000 XNUMX ryssar har gjort bokningar på poolvillor över hela Phuket, ett företag som är fortfarande få i området. JDPools visar sin hållning för att hjälpa thailändska entreprenörer att få en lyxig vistelse.

 

Thanusak Puengdej, VD och verkställande direktör för JD Pools Co., Ltd., Thailands ledande lyxpoolbyggare och distributör JD Pools, uttalade att med Kina som återöppnar sina gränser och häver reserestriktioner sedan 8 januari 2023, kommer det att gynna världsekonomin, ASEAN och särskilt Thailand eftersom vi länge är kända som en drömdestination för kinesiska turister samt den idealiska platsen för fastighetsinvesteringar. Även om antalet kinesiska turister i den första fasen inte är så enormt, kommer det sannolikt snabbt att accelerera och generera massor av intäkter för Thailand.

När det gäller utsikterna för thailändsk turism visade sig de flesta besökare vara fler från andra regioner än Kina. Till exempel dokumenterades över 100 nationaliteter av resenärer på Phuket från 1 november 2022 till 14 januari 2023, totalt 1.41 miljoner människor, varav 23,000 213,000 var thailändska, 74,000 40,000 var ryska, XNUMX XNUMX var indiska och XNUMX XNUMX var australiensiska och brittiska vardera.

"Från november till december åkte över 100,000 3 ryssar till Phuket, vilket bokstavligen satte rekord. Oavsett om det var för att fly från våldsamt väder eller krig med Ukraina, hyrdes alla hus och hotellen var fullbokade på nolltid. Observera att de flesta ryssar har planerat att stanna i 1 månader till så länge som XNUMX år.”

Thanusak lade till vad resenärer vanligtvis efterfrågar men som är korta på marknaden är en "poolvilla" eller ett hus som kommer med en privat pool, perfekt för en familj eller en grupp vänner. Med situationen i åtanke skulle JD Pools gärna hjälpa till att driva turism- och hotellföretag som specialiserat sig på poolvillor genom att introducera vår avancerade poolbyggande teknologi som hjälper till att minska tid och kostnader samtidigt som den garanterar jämn kvalitet för att matcha utländska turisters varierande behov.

JD Pools är stolta över ett brett utbud av poolinnovationer från Composite Pool eller glasfiberpool med australiensisk patenterad teknologi som säkerställer hastigheten och bekvämligheten med att bygga och en lång garantiperiod för att rymma små till medelstora poolvillor, till iPanel Liner Pool, en specialformad pool. pool som har en intelligent panel med betongstyrka och ett läckagefritt PVC-foder. iPanel Liner-poolen är också utrustad med en mosaik-marmoryta, rörlös filtrering och ett inbyggt pumprum för en unik och sömlös poolupplevelse.

"Nu när poolvillamarknaden förväntas expandera ytterligare, är JD Pools mer än glada över att tillgodose den bästa poolinnovationen, med över 25 års erfarenhet och kunskap för att hjälpa till att skräddarsy till varje entreprenörs behov av att uppnå ett företag mål."

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/