Rogue Cop ska ha skjutit ihjäl sin fru i Narathiwat

Narathiwat —

En thailändsk polissergeant greps i den södra provinsen Narathiwat efter att ha skjutit ihjäl sin fru och skadat hennes vän.

Den fredlösa polisen identifierades som polissergeant Abdulashi bin Mama, 36. Han tillfångatogs av Narathiwat-polisen i samband med en arresteringsorder utfärdad den 15 februari av Narathiwats provinsdomstol anklagad för överlagt mord och att bära ett skjutvapen offentligt utan tillstånd.

Poliser som arresterades grep den misstänkte i hans bostad i Mueang-distriktet i Narathiwat. Enligt dem sköt den våldsamma polisen sin fru, 32-åriga Badariyah Je Useng, i bröstet när hon åkte motorcykel till en lokal marknad. Offret dukade av av sina dödliga skador på plats.

Hennes vän som rider pillar, 32-åriga Nusan Hayemaming, blev skjuten i kinden en gång och fick allvarliga skador. Hon håller på att återhämta sig på ett lokalt sjukhus, enligt polisen.

Sergeant Major Abdulashi sågs ofta gräla med sin fru på grund av svartsjuka och personliga angelägenheter, sa polisen. På dagen för händelsen följde den åtalade efter sin fru och hennes vän tills de nådde en öde plats och öppnade eld mot dem, enligt polisen

Den åtalade tjänstemannen nekade fortfarande till anklagelserna vid presstid trots vad polisen kallade ostridiga och tydliga bevis för brottet.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.