Mer än 2,000 XNUMX turister på kryssningsfartyg anländer till Sri Racha

Sri Racha, Chonburi –

Ett kryssningsfartyg anlände till Sri Racha med mer än 2,200 22 passagerare som kommer att generera XNUMX miljoner baht enligt relevanta tjänstemän.

Igår (17 februarith) klockan 10:00 välkomnade ett team av Chonburi-tjänstemän under ledning av Chonburis guvernör Tawatchai Srithong kryssningsfartyget QUEEN MARY 2 vid Laem Chabang-piren.

Guvernör Tawatchai berättade för Pattaya News, "Chonburi har en brygga för stora fartyg och den här gången har vi välkomnat Queen Mary 2. Efter att kryssningsfartyget lagt till vid piren besökte passagerarna på kryssningsfartyget Pattaya, Sattahip och Chonburi. Varje turist spenderar i genomsnitt 10,000 XNUMX baht vilket kan stärka den lokala ekonomin.”

"The Queen Mary 2 är en brittisk transatlantisk oceanångare som tar mer än 2,200 1,000 passagerare och mer än 18 XNUMX besättningsmedlemmar. Efter att ha lämnat Sri Racha idag (XNUMX februarith) kryssningsfartyget kommer att vara på väg till Vietnam. Fartyget har rest runt världen i två månader innan det ska återvända till Southampton, Storbritannien.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.