300,000 XNUMX baht kaffebryggare och CCTV-kamera stulna från café i Sri Racha

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sri Racha —

En tjuv slog sönder ett Sri Racha-kafés glasdörr och stal en kaffekvarn på 300,000 XNUMX baht. Tjuven glömde inte heller att ta med sig lokalens CCTV-kamera innan han sprang iväg.

Sri Racha-polisen kom för att undersöka 28 AM Coffee&Slow-baren som ligger på Sri Racha-Nong Kho Road i Sri Racha-distriktet i Chonburi efter att ha fått en stöldanmälan från kaféägaren.

Den 30-årige ägaren, Mr. Patcharadol Sonsoke, berättade för Sri Racha-polisen att en oidentifierad gärningsman bröt sig in på hans kafé runt klockan 4 på morgonen den 17 februari och stal hans La Marzoccolinea mini-kaffekvarn värd över 300,000 XNUMX baht, enligt honom.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Tjuven parkerade sin bil utanför kaféet och slog sönder platsens glasdörr för att låsa upp dörrlåset för att komma in. Tjuven tog också med sig kaféets CCTV-kamera, sa offret.

Herr Patcharadol uppgav att den misstänkte kanske var kunnig om kaffe, vilket förklarade varför de valde en kvarn med högt värde.

Polisen i Sri Racha undersöker CCTV-kameror runt området för att spåra den misstänkte. Myndigheterna sa att den misstänkte kommer att gripas inom kort.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.