60-årig svärmor skjuten till döds av svärson i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En svärson ska ha skjutit sin äldre svärmor i huvudet och dödat henne på plats innan han rymde. Det 60-åriga offret ådrog sig två dödliga skottskador: en i pannan och den andra på näsryggen.

Phan Thong-polisen rusade till en lokal nudelrestaurang i Phan Thong-distriktet i Chonburi efter en rapport om att en äldre kvinna hade mördats av sin svärson runt klockan 5 söndagen den 19 februari.

Det 60-åriga offret, Mrs. Kanungnit Thamphichai, hittades död på platsen efter att ha blivit skjuten på blankt vis av den misstänkte, berättade 43-årige Mr. Narawit Tumthong, ögonvittnet, till lokala medier.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Ett annat ögonvittne, Ms Wannapha Thammaphichai, som också är dotter till offret och den misstänktes hustru, avslöjade tårfyllt att hennes man blev frustrerad och arg efter att han hade bråkat med henne, och hennes mamma jagade ut honom ur huset.

Wannapha fortsatte att hennes man är byggnadsarbetare och bråkade ofta med henne. Hennes äldre mamma besökte henne nyligen och försökte skilja den misstänkte åt genom att sparka ut honom ur huset efter att han försökt starta ett nytt bråk. Detta gjorde möjligen den våldsamma maken rasande att mörda offret, uppgav hennes dotter.

Den misstänkte flydde i en grå/svart Ford Ranger pickup, säger Wannapha till lokala medier. Hon avslöjade också att hon försökte göra slut med sin illasinnade make flera gånger på grund av problem med hans humör men han vägrade att göra det.

Phan Thong-polisen höll två pistolgranater släppta på platsen som bevis mot den misstänkte. Myndigheterna sa att de skulle utfärda en arresteringsorder på den misstänkte för överlagt mord.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.